De Craciun, Mihaela Radulescu si Dani Otil au toate sansele sa petreaca intr-un mod inedit. Daca el va ajunge in finala emisiunii 'Secret Talent', cei doi se vor razboi pentru premiul cel mare.

Sambata aceasta, Dani Otil si Razvan Simion, cei doi matinali de la Antena 1, isi vor demonstra talentele actoricesti in cadrul emisiunii 'Secret Talent'.

Daca publicul ii va alege sa mearga in finala, automat vor avea o confruntare directa cu Mihaela Radulescu, care se afla pe lista finalistilor inca de la prima editie a show-ului. Asadar, Mihaela si Dani vor fi pusi in situatia de a se razboi public, pentru prima oara de cand sunt impreuna.

Daca se va ajunge in acest punct, fara doar si poate producatorii vor incerca sa puna monopol pe audienta cu orice pret.

Surse din interiorul echipei sustin ca acestia s-au gandit chiar la varianta in care cei doi sa se alieze si sa realizeze un rol impreuna, insa au ajuns la concluzia ca o stare conflictuala ar fi mult mai interesanta pentru telespectatori.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin
 

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe