Ce spune… Rihanna!

Rihanna sustine sus si tare ca se mentine in forma datorita dietei fara carbohidrati, care sunt, dupa ea, dusmanii siluetei. A devenit o moda sa renunti la carbohidrati si sa adopti diete bazate pe proteine, renuntand, astfel, chiar si la fructe si legume. In realitate, zaharurile rafinate sunt singurele daunatoare intr-adevar siluetei, dar carbohidratii simpli, din fructe si legume proaspete, sunt substante esentiale pentru sanatatea si tonusul organismului.

Sfat kudic: Renunta la zaharurile rafinate din ciocolata si paste fainoase, pentru ca se digera lent si incarca inutil organismul si consuma in cantitati mici fructe, legume si proteine – vegetale sau provenite din galbenus de ou si lactate.

Ce spune…Lilly Allen!

Cantareata spune ca daca iti lucrezi corpul la sala, grasimea se va transforma in muschi. Lilly Allen spune ca a slabit enorm doar prin exercitii, explicand ca grasimea ei s-a transformat in muschi. Acesta este un mit deseori intalnit in randul femeilor, dar specialistii spun altceva: grasimea si muschii reprezinta doua straturi complet diferite si nu interactioneaza in acest sens!

Sfat kudic: Daca vrei sa scapi de grasime, nu spera ca se va transforma in tesut muscular, ci adopta un program de fitness cardio si o dieta saraca in calorii, ce vor duce, in timp, la arderea grasimilor.


Citeste aici mai multe secrete care le-au ajutat pe vedete sa slabeasca.