Ce spune… Rihanna!

Rihanna sustine sus si tare ca se mentine in forma datorita dietei fara carbohidrati, care sunt, dupa ea, dusmanii siluetei. A devenit o moda sa renunti la carbohidrati si sa adopti diete bazate pe proteine, renuntand, astfel, chiar si la fructe si legume. In realitate, zaharurile rafinate sunt singurele daunatoare intr-adevar siluetei, dar carbohidratii simpli, din fructe si legume proaspete, sunt substante esentiale pentru sanatatea si tonusul organismului.

Sfat kudic: Renunta la zaharurile rafinate din ciocolata si paste fainoase, pentru ca se digera lent si incarca inutil organismul si consuma in cantitati mici fructe, legume si proteine – vegetale sau provenite din galbenus de ou si lactate.

Citeste si:

Ce spune…Lilly Allen!

Cantareata spune ca daca iti lucrezi corpul la sala, grasimea se va transforma in muschi. Lilly Allen spune ca a slabit enorm doar prin exercitii, explicand ca grasimea ei s-a transformat in muschi. Acesta este un mit deseori intalnit in randul femeilor, dar specialistii spun altceva: grasimea si muschii reprezinta doua straturi complet diferite si nu interactioneaza in acest sens!

Sfat kudic: Daca vrei sa scapi de grasime, nu spera ca se va transforma in tesut muscular, ci adopta un program de fitness cardio si o dieta saraca in calorii, ce vor duce, in timp, la arderea grasimilor.


Citeste aici mai multe secrete care le-au ajutat pe vedete sa slabeasca.