Regizorul britanic, a facut furori la Toronto cu "Slumdog Millionaire". Filmul este o comedie despre povestea unui pusti plecat din periferia Mumbaiului sa concureze la „Vrei sa fii miliardar”, pentru a restabili legatura cu fata pe care o iubeste. Si acum, ce urmeaza pentru cel care ne-a adus festinuri inedite, precum "Trainspotting", "28 Days Later" si "Sunshine"? Danny sta pe ganduri: animatie sau muzical?

Filmografia diversa la care Danny Boyle tocmai a adaugat regia "Milionarului" se va diversifica in curand, dar directia pe care o va apuca regizorul ii este lui insusi necunoscuta.

Doua site-uri dau raportul dupa ce fiecare a obtinut cate un interviu post-Toronto cu Boyle, insa raspunsurile tradeaza doar nehotarare din partea acestuia.

CommingSoon.net anunta ca Boyle spera sa faca din nou echipa cu scenaristul lui "Slumdog", Frank Cottrell Boyce, pentru un film de animatie. Va fi o ecranizare a cartii pentru copii "Truckers" a scriitorului Terry Prachett, prima din trilogia "Bromeliad".


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.