Sambata 16 august, vedeta B1 TV Roxana Iliescu si-a crestinat fetita de doua luni, pe Ana Vanessa, la Biserica Sfantul Stefan din Capitala
Ineditul ceremoniei a fost slujba pe care preotul Alexandru I. Stan a tinut-o atat in limba romana, dar si in engleza si franceza. Roxana si sotul sau au vrut, astfel, sa respecte pe toata lumea, avand in vedere ca una dintre perechile de nasi, Nora Seroussi si sotul sau, Avi Chen, nu cunosc limba romana. Familia si prietenii apropiati au infruntat canicula si s-au prezentat cu mic, cu mare la ceremonia de crestinare a celui de-al doilea copil al prezentatoarei si al iubitului acesteia, Nicola. Fiecare dintre fericitii parinti mai are cate un copil dintr-o relatie anterioara, Roxana, o fetita, Maria Teresa, de patru ani si jumatate, iar Nicola, un baietel care locuieste in Italia. La biserica au tinut sa fie prezente colegele de la B1 TV ale Roxanei, Livia Dila, impreuna cu sotul si fetita lor, Maria Sofia, Mbella Nzuzi, ziarista Alice Nastase si sotul sau, fiecare prezentandu-se cu un buchet mare de flori si cadouri pentru cei mici. Slujba a fost pe cat de scurta, pe atat de interesanta, avand in vedere ca preotul era totodata si translatorul nasilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.