Dupa accidentul de saptamana trecuta, drama actorului Morgan Freeman continua.

Potrivit Us Magazine, actorul in varsta de 71 de ani divorteaza de sotia lui, Myrna Colley-Lee, dupa 26 de ani de casnicie.

Bill Lucket, avocatul lui Moragn Freeman, a declarat ca cei doi s-au separat din decembrie anul trecut si “acum sunt implicati intr-o actiune de divort”.

Celebrul actor de la Hollywood a luat aceasta decizie dupa accidentul de duminica trecuta, cand se afla in masina cu mult mai tanara Demaris Mayer (cu 23 de ani mai mica decat el), despre care presa americana crede ca este iubita lui.

Freeman si Colley-Lee sau cunoscut in 1976, in timp ce amandoi lucrau pe Broadway, si s-au casatorit in 1984.

Actorul are patru copii: Morgan si Deena din primul mariaj si Alfonso si Saifoulaye, din relatii anterioare.

Nascut la 1 iunie 1937 in Memphis, Tenessee, Morgan Freeman a castigat inimile celor de la Hollywood prin talentul sau actoricesc si vocea autoritara. Si-a inceput cariera in 1969 dar abia in anii ’80 a devenit celebru dupa ce a primit prima nominalizare la Oscar pentru rolul din “Street Smart”.

Nu a trecut mult timp si in 1989 a uimit lumea cinematografiei prin obtinerea celei de-a doua nominalizare la Oscar pentru rolul din “Driving Miss Diasy” pentru care a primit Globul De Aur.

Crezand ca a treia oara va fi cu noroc, in 1994 cand primit o alta nominalizare la Oscar pentru rolul din “The Shawshank Redemption”, Freeman se astepta sa plece acasa cu cea mai ravnita statuieta din lumea filmului dar asta s-a intamplat abia in 2005 pentru rolul din “Milion dolar Baby”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.