Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania a lansat astazi un serviciu gratuit de consultanta, denumit Coldwell Banker Mortgage, Broker de Credite, ce ofera clientilor oportunitatea obtinerii finantarii pentru achizitiile imobiliare

Coldwell a lansat serviciul gratuit de consultanta CB Mortgage Serviciul CB Mortgage va actiona ca un broker de credite si va fi prezent in toate filialele Coldwell Banker Affiliates of Romania din tara, completand oferta de servicii adiacente celor imobiliare.

“Pentru noi este foarte important sa oferim clientului un pachet complet de servicii, incepand de la cautarea proprietatii si pana la finalizarea tranzactiei, care de cele mai multe ori necesita o finantare bancara", a declarat Marius Andronache, Managing Director al Coldwell Banker Mortgage Romania.

Serviciul va cuprinde patru etape: contactarea clientului si analiza pre-calificarii la credite; gasirea proprietatii imobiliare pe care doreste sa o achizitioneze cu creditul solicitat; intocmirea documentatiei pentru obtinerea creditului si acordarea creditului.

Publicitate pe acest site
Avantajul principal pentru brokerii din sucursalele Coldwell Banker este cunosterea in prealabil a bugetului estimat clientului (suma dintre fondurile proprii si creditul pre-aprobat), eliminandu-se astfel situatiile in care achizitionarea proprietatii gasite este imposibila din cauza asteptarilor nefondate privitoare la credit.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.