Creditul punte se adreseaza persoanelor care au un imobil si intentioneaza sa isi cumpere altul.Imprumuturile acordate de Piraeus Bank Romania sunt cu dobanda variabila, iar suma maxima acordata poate ajunge la 75% din valoarea garantiilor clientului, informeaza banca.

Primul produs, Spatios,dupa cum informeaza DailyBusiness este un credit de nevoi personale cu garantie reala (imobilul detinut de beneficiar) si este destinat persoanelor fizice care dețin deja o locuință si doresc sa achizitioneze ori sa construiasca alta proprietate imobiliara.

Imprumutul se acorda in RON, EUR sau CHF, pe o perioada de maximum doi ani iar suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 75% din valoarea garantiilor constituite (imobilul detinut de beneficiar). Dobanda aferenta imprumutului este variabila si poate fi platita lunar sau la maturitate, in functie de optiunea clientului, potrivit Smart Financial.

Citeste si:

Rambursarea imprumutului se face intr-o singura transa, suma fiind obtinuta din vanzarea imobilului detinut de client anterior obtinerii creditului. Acest tip de imprumut aduce beneficiarului avantaje clare, derivate din faptul ca sumele platite lunar de acesta sunt reduse, fiind formate doar din comisionul de administrare si dobanda, daca s-a optat pentru plata lunara a acesteia.

Creditul ipotecar Cartier se adreseaza persoanelor fizice care doresc sa construiasca proprietati imobiliare destinate vanzarii. Creditul se acorda in RON, EUR sau CHF, perioada maxima de acordare fiind stabilita conform datei de finalizare a constructiei, inscrise in proiectul de executie, fara a depasi 2-3 ani. Suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 75% din valoarea garantiilor constituite (teren detinut si imobilul care urmeaza a fi construit).