Inmatricularile de masini Dacia in Franta au crescut cu peste 70% luna trecuta, la aproape 6.500 unitati. Totodata, in primele sapte luni ale anului inmatricularile au crescut cu 28,5%, la 32.302 unitati, potrivit statisticilor publicate de Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA).
Cota de piata a Dacia pe piata franceza aproape ca s-a dublat in iulie 2009, comparativ cu iulie 2008 cand era de 1,7%. Astfel, inmatricularile de autoturisme Dacia au crescut in iulie cu 72,6%, insumand 6.488 de unitati si o cota de piata de 3%, relateaza Wall-Street, citand NewsIn.

In primele sapte luni din 2009, Dacia a inmatriculat in Franta, a doua sa piata de desfacere dupa Germania, 32.302 unitati, ceea ce echivaleaza cu o cota de piata de 2,1%. [Vanzari in crestere pentru Dacia Sandero pe GPL in Franta]

In plus, Dacia este marca auto cu cea mai rapida crestere a vanzarilor pe piata vest europeana in primul semestru al anului 2009 (+99,8%). [Dacia satisface clientii din Germania]

Incepand de ieri, toti angajatii Dacia au intrat in concediu timp de o luna pentru revizia utilajelor din intreprindere.


DACIA HITLER



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.