Noul Symbol vine sa relanseze vanzarile Renault in gama inferioara de preturi. Oara va concura Symbol si Dacia Logan, referinta segmentul lowcost?

Recent lansat, noul Renault Symbol vine ca o gura de oxigen pentru constructorul francez pe pietele in dezvoltare. Masina, cu un nou design, mult mai modern decat al vechiului Clio Symbol este promovata acum ca model aparte si nu are nici o legatura cu Clio 3 la nivelul esteticii. Dealtfel nici nu ar avea rost sa arate ca versiunea berlina a modelului compact Clio 3 pentru ca nu mizeaza pe platforma tehnica a acestuia. Pentru a mentine cat mai redus pretul masinii, Renault a construit noul Symbol pe aceeasi platforma cu a vechiului Clio Symbol, adica pe platforma lui Clio 2.

De cealalta parte avem Dacia Logan, model care a trecut anul acesta printr-un facelift absolut necesar, astfel incat acum este mai proaspat din punct de vedere vizual si poate sta langa Symbol, ca si atractivitate pentru clienti.

Mai multe detalii despre batalia dintre cele doua modele gasiti aici.

Tu ce preferi: noul Renault Symbol sau Dacia Logan? Spune-ti parerea pe forum!


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.