Ministrul Culturii s-a aflat la Alba Iulia unde a vizitat cetatea de tip Vauban din municipiu si a avut o intalnire cu reprezentantii la nivel local ai PNL.

"Presedintele tarii a avut perfecta dreptate aici: spuneti odata ceva, ori pe stanga, ori pe dreapta, dar nu o mai tineti atata. Despre asta e vorba si e corect", a spus Diaconu, intr-o conferinta de presa in care a fost intrebat de proiectul de la Rosia Montana.

El a spus ca nu vrea sa se grabeasca sa se lanseze in discutii foarte amanuntite despre acest proiect, precizand insa ca in aproximativ trei saptamani acest subiect ar putea intra pe agenda sa la minister.

Intrebat ce parere are, ca si cetatean, despre proiectul de la Rosia Montana, Diaconu a raspuns ca este greu sa se puna in aceasta postura, deoarece trebuie sa tina cont de faptul ca "i s-a intamplat accidentul numit ministru".

Basescu: Romania nu mai are resurse de a crea locuri de munca

"Daca ma intrebati ca pe un om de pe strada, asta pot sa va zic: mie imi plac muntii nostri cum sunt, netaiati, nesparti, nesapati. Mie asa imi plac, ca si cetatean, cu padurile lor pe ei, mie asa imi plac si nu imi place cand cineva ii toaca, sa zicem", a spus Diaconu, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca nu poate intra foarte mult in substratul acestui subiect deoarece la Ministerul Culturii trebuie sa faca arbitraj.

"Nu vreau sa intru in subiectul acesta pentru ca am responsabilitati pe tema aceasta. Eu trebuie sa fac arbitraj la Ministerul Culturii
", a conchis Diaconu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.