Oferta este ispititoare: noile modele Asus EeePC, MSI Wind, Acer Aspire One si in foarte scurt timp, Dell Inspiron Mini. Intrebarea este: ti-ai cumpara un asemenea laptop in locul unuia 'normal'?

Dupa ce a rupt gura targului cu primul EeePC, Asus a imbunatatit considerabil seria si a adaugat noi modele. Putem gasi acum variante cu Linux sau Win XP, HDD sau SDD, baterii cu 3 sau 6 celule. Noi va recomandam EeePC901-W016, care vine cu un Atom la 1.60 Ghz, SSD de 20 GB, 1 GB RAM si Linux (Win XP merge pus in jumatate de ora, fara batai de cap).

Punctul forte la acest mini laptop il constituie bateria pe 6 celule, care il face sa reziste aproximativ 7 ore in Office sau 5 ore de navigat pe Internet cu WiFi activat. Puteti spune ca SSD-ul de 20 GB este putin cam mic, insa isi face bine treaba: booteaza usor, nu scoate zgomote deranjante si nu streseaza acumulatorul. Cine doreste mai mult decat cateva filme, melodii, poze si kit-uri, poate opta pentru carduri SDHC de mare capacitate. Bluetooth vine ca un bonus..

EeePC901-W016 costa la noi aproximativ 1.400 RON.

Mai multe modele mini gasiti aici.

Dupa ce ati analizat toate ofertele, va invitam pe forum pentru a ne spune daca v-ati cumpara un asemenea laptop in locul unuia 'normal' (click aici).


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.