Carmen de la Sălciua a dat primele declarații despre presupusa ei sarcină. Fanii sunt ferm convinși că urmează să devină mamă, doar că nu este pregătită să le dea încă vestea cea mare sau așteaptă momentul potrivit pentru o asemenea veste.

Carmen de la Sălciua, despre presupusa ei sarcină

Zilele acestea, au circulat pe internet niște imagini în care i se vedea burtica lui Carmen de la Săciua, iar fanii s-au grăbit să o felicite în comentarii. Văzând cât de multe comentarii s-au adunat, cântăreața a preferat să lămurească pe toată lumea și a mărturisit clar că nu este însărcinată, dar nu a negat niciodată faptul că își dorește să devină mamă, doar că este de părere că toate se întâmplă la timpul lor.

"Nu sunt însărcinată", a declarat artista pentru wowbiz.ro.

Chiar dacă este răcită în această perioadă, Carmen de la Sălciua se pregătește pentru sărbătorile de iarnă așa cum se cuvine. Vedeta și partenerul ei de viață au făcut bradul din timp, tocmai pentru a avea timp să se bucure așa cum se cuvine de el. De asemenea, este recunoscătoare și pentru faptul că are concerte în diaspora, în luna decembrie, pentru că iubește să cânte și să petreacă alături de românii din afară. Faptul că este iubită și peste hotare nu poate decât să îi aducă zâmbetul pe buze.

"Suntem ocupați cu concertele și îi mulțumim lui Dumnezeu că este de lucru. Sunt foarte frumos concertele în diaspora, petrec foarte bine românii din afară, dar bine că și cei din țară petrec foarte bine și ne bucurăm când cântăm alături de ei, mai ales când suntem așteptați cu drag", a declarat artista, pentru aceeași sursă.

Deși are 34 de ani, artista așteaptă cu aceeași intensitate și bucurie momentul împodobirii bradului, după cum a povestit chiar ea în mediul online. Carmen de la Sălciua iubește Crăciunul, încă de pe vremea când era doar un copil și se activează de fiecare dată când apar în magazine decorațiunile și ornamentele de Crăciun. Iubește să răsune colindele, dar și mirosul de biscuiți cu vanilie și de portocală. Anul acesta, ea și iubitul ei au împobit trei brazi, unul dintre aceștia fiind în casa lui, de la munte.

Citeste si:
Theo Rose, fotografii de colecție în a opta lună de sarcină: „Am...
Theo Rose, fotografii de...

"Am 34 de ani și aștept cu aceeași intensitate și bucurie momentul împodobirii bradului! Ca atunci când eram mică! Ai mei au reușit sa îmi lase o moștenire aleasa privind Crăciunul, și o port cu mine mereu! Ma activez instant când încep sa apară prin magazine decorațiunile și ornamentele de Crăciun, miroase a biscuiți cu vanilie, a portocala, răsuna colindele!(...) Suntem sănătoși ,in casa noastră putând sa ne bucuram împreuna de momente cu cei dragi și de bradul împodobit!

E al treilea brăduț! Am venit acasă la Marian și l-am împodobit pentru ca la munte e și mai intensa trăirea de sărbători! Am încheiat operațiunea cu un pahar de vin fiert cu Scorțișoara împreuna cu soțul meu și mama soacra! Deci …sa aveți Viața! Și sa nu uitați ca pe 6 Decembrie… vine surpriza", a scris artista, pe Instagram.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.