Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme și a ajuns să împrumute haine de la fiica sa.

Andreea Marin, o figură iubită și respectată în showbiz-ul românesc, a surprins pe toată lumea cu transformarea sa uluitoare. Fosta prezentatoare de la „Surprize, Surprize” a slăbit impresionant, pierzând nu mai puțin de 20 de kilograme într-un an și jumătate. Această realizare remarcabilă nu numai că i-a adus beneficii fizice, ci și emoționale, conferindu-i Andreei Marin o senzație de eliberare și fericire fără restricții alimentare.

Pentru această transformare impresionantă, Andreea Marin a colaborat cu un nutriționist, respectând cu disciplină sfaturile și regulile stabilite.

"Am învățat să mănânc într-un anume fel în care nutriționistul mi-a spus că voi fi într-o formă bună dacă respect aceste mici reguli. Și nici măcar nu este greu de respectat. Am slăbit pe parcursul unui an și jumătate. Sigur că pe parcursul acestei perioade au existat restricții, dar acum nu mai am nicio restricție”, a explicat Andreea Marin pentru viva.ro.

Rezultatele transformării sunt evidente, iar Andreea Marin a ajuns la mărimea 38-40, purtând cu trei măsuri mai puțin decât în anii trecuți. Această realizare a determinat-o să improvizeze chiar și la evenimente importante. La un recent eveniment desfășurat la un hotel celebru, vedeta a trebuit să facă o ajustare ingenioasă, legându-și sacoul cu o curea, deoarece hainele sale nu îi mai veneau.

Cu toate acestea, Andreea Marin se mândrește nu doar cu silueta sa refăcută, ci și cu relația extraordinară pe care o are cu fiica sa, Violeta, în vârstă de 16 ani. Vedeta a dezvăluit că se simt ca două surori mai degrabă decât mamă și fiică, împărtășind nu doar haine, ci și gânduri și experiențe de viață. Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
Anamaria Prodan încă mai crede în prietenia adevărată: „Nu a contat...
Anamaria Prodan încă mai...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Aprilie 2024 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.