Carmen de la Sălciua este o mare susținătoare a părintelui Calistrat și nu a ezitat să le transmită și fanilor ei din mediul online lucrul acesta. Vedeta nu s-a temut nici de faptul că ar putea fi judecată aspru de către urmăritorii ei, pentru că își asumă de fiecare dată ceea ce face sau ce spune.

Carmen de la Sălciua îl susține pe părintele Calistrat

Zilele trecute, imaginile în care părintele Calistrat lovea o femeie au devenit virale pe internet. Sute de oameni și-au dat cu părerea despre cele întâmplate, iar în felul acesta au reușit să se împartă în două tabere. Într-o parte s-au situat cei care au condamnat aspru fapta duhovnicului, iar în partea opusă cei care au fost de acord cu felul în care a procedat, considerând că sunt unele femei care chiar merită să fie tratate așa.

Anamaria Prodan, de exemplu, a fost foarte revoltată și a zis că merită să ajungă după gratii, iar Connect-R a dat de înțeles că dacă mama lui ar fi fost cea care s-ar fi aflat în situația respectivă, nu știe cum ar fi reacționat. Una dintre vedetele care nu s-a putut abține să nu sară imediat în apărarea părintelui Calistrat a fost Carmen de la Sălciua. Este o femeie credincioasă și are mare frică de Dumnezeu și tocmai din acest motiv mulți dintre cei care o urmăresc au fost în stare de șoc, când au văzut ce a avut de zis despre acest subiect sensibil, care a deranjat multă lume.

Câteva zile mai apoi, a decis să posteze un discurs pe care l-a avut duhovnicul, ceea ce le-a dat de înțeles oamenilor că imaginile în care acesta lovea fără milă o femeie nu au deranjat-o deloc, iar mulți și-au schimbat părerea despre ea. Artista nu a comentat aceste lucruri, dar cert este că internauții au criticat-o dur pentru toate afirmațiile sale.

„Eu am o singură vorbă, câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia, asta e proverb popular. Lasă-i să vorbească. Cât Dumnezeu e în cer ți noi pe pământ, el e mai sus. Cât el e veșnic și noi murim, el e mai tare. Cât el ne-a creat pe noi și nu noi pe el, el e mai mare. Cât el ne judecă și nu noi pe el, trebuie să fim cuminți că depinde cu ce judecată plecăm și cu aia vom fi judecați. Restul lasă-i să vorbească și e ca la doctor. E un doctor prost, nu te duci a doua oară, e un popă ticălos, nu te duci doua oară, e un inginer prost, nu mai repari mașina la el, e un învățător prost, nu dai copilul la el, e un tâmplar prost, nu mai faci geamuri la el, asta-i discernerea, nu-i atât de greu.”, a transmis artista, în mediul online.

Citeste si:
Este sau nu Carmen de la Sălciua însărcinată!? Vedeta se pregătește...
Este sau nu Carmen de la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.