Părintele Calistrat a lovit o femeie, iar imaginile respective au devenit virale și tot mai multe persoane și-au dat cu părerea despre felul în care acesta s-a comportat, iar printre ei se află și Connect-R, care nu știe cum ar fi reacționat, dacă în locul femeii aceleia ar fi fost chiar mama sa.

Ce a spus Connect-R despre scandalul în care a fost implicat părintele Calistrat

Imaginile în care Părintele Calistrat lovește o femeie au ajuns virale pe internet, iar pe TikTok zeci de oameni și-au dat deja cu părerea despre comportamentul acestuia. Cei mai mulți îl condamnă pentru ceea ce a făcut, neputând fi de acord cu acest lucru, în general, iar faptul că un părinte a procedat într-un asemenea mod îi pune și mai tare pe gânduri. Câteva vedete se află și ele printre oamenii care l-au criticat dur pe duhovnic, iar Connect-R și-a dat și el cu părerea, deși inițial nu dorea să abordeze acest subiect.

Ceea ce l-a determinat să discute cu urmăritorii lui din mediul online despre scandalul în care a fost implicat Părintele Calistrat a fost gândul că în locul persoanei respective ar fi putut să fie chiar mama sa. L-a mai deranjat extrem de tare și faptul că foarte mulți români, din păcate din punctul lui de vedere, au afirmat pe social media faptul că duhovnicul nu ar trebui să fie condamnat pentru fapta sa, pentru că vina nu îi aparține.

I se pare ireal că există oameni care susțin acest timp de comportament împotriva femeilor, mai ales într-o situație precum aceasta. Connect-R nu știe cum ar fi reacționat, dacă mama lui ar fi fost în locul femeii lovite de Părintele Calistrat, mai ales că o iubește și o respectă pe mama sa pentru tot ceea ce a făcut pentru el și consideră că nicio femeie nu trebuie să treacă printr-una ca asta, indiferent de context.

”Nu aveam de gând să fac acest filmuleț, ce m-a provocat au fost părerile multor români care se pare că au o conștiință moartă, ca să zic așa. Am tot văzut într-o pioșenie din asta ”vai nu trebuie judecat Părintele, alea erau niște nenorocite”. Din start vă spun, dacă era mama în locul femeii respective, nu știu cum aș fi reacționat. Dacă era mama voastră, sora voastră acolo, cum ați fi reacționat oare?”, a declarat Connect-R pe Facebook.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

De asemenea, el a mai scos în evidență anumite aspecte importante legate de faptul că duhovnicul a și mințit în legătură cu cele întâmplate când toată lumea a văzut imaginilie și știe, de fapt, cum au stat lucrurile.

”Toți suntem supuși greșelii, toți putem avea reacții urâte la un astfel de context, la o astfel de întâmplare. Nu asta este de judecat. Ceea ce este de judecat, este ce s-a întâmplat după. Am văzut un interviu cu Părintele în care a fost întrebat: ”Aveți vreun regret?”, iar Părintele a spus foarte lucid: ”Nu, bătaia e ruptă din rai!”. Aici este problema, acest duh al mândriei care nu i-a dat voie nici măcar să recunoască că a greșit, aici este problema. Mai mult, Părintele a și mințit, spunând că i-a dat cu palma peste umăr. Nu, Părinte, am văzut exact ce s-a întâmplat. Suntem bărbați, ne-am mai bătut și noi, am luat și bătaie. Ați dat cu podul palmei pe la spate și sunteți o matahală de om. Dacă Părintele Calistrat își cerea scuze după și regreta, toată lumea îl iubea la fel cum îl iubeau înainte”, a mai zis artistul.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.