Iancu Sterpa fost luat în vizor de către telespectatori, din cauza comportamentului de la Survivor All Stars. Jorge nu s-a putut abține și i-a spus la rândul lui câteva cuvinte dure.

Jorge, cuvinte dure la adresa lui Iancu Sterp

Zilele trecute, s-au încins spiritele în cadrul emisiunii Survivor All Stars, din cauza unor afirmații dure pe care Iancu Sterp le-a făcut despre femei. Discuțiile pe marginea acestui subiect s-au mutat de la televizor și în mediul online, unde oamenii își dau zilnic cu părerea despre comportamentul total nepotrivit pe care l-a avut Războinicul în ceea ce o privește pe Lola, colega lui de echipă, dar mai ales despre cuvintele pe care le-a spus într-una dintre ediții.

Cei din fața micilor ecrane aveau o părere foarte bună despre fratele lui Culiță Sterp pe care erau nerăbdători să îl revadă pe traseu, dar s-au declarat dezamăgiți de aceste întâmplări.

Nu doar fanii Survivor All Stars au avut ceva de comentat, ci și Jorge care i-a atras atenția că în anul în care trăim nu ar trebui să se mai considere că femeile nu le sunt egale bărbaților, mai ales că sunt foarte multe care au demonstrat că sunt mult mai puternice decât ei.

„Suntem în 2024 și nu putem să mai considerăm femeile ca nu sunt egale cu noi, bărbații. Sunt atât de multe femei în lumea asta mult mai puternice decât bărbații, încât nu poți să înjosești o femeie când faci niște afirmații”, a spus Jorge, la Survivor All Stars.

Iancu Sterp i-a dat replica rivalului său spunând că în cazul său nu este deloc așa, fiind crescut pe modă veche și crezând că dacă o femeie nu este stăpânită de un bărbat, nu va fi niciodată fericită.

„Dacă la tine e așa, Jorge, iartă-mă pe mine. La mine nu e așa. Eu sunt mai de modă veche. Așa am fost crescut. E clar că suntem egali cu femeile, dar o femeie care nu este stăpânită de bărbat, nu o să fie fericită niciodată”, a zis Iancu Sterp la rândul său.

Citeste si:
5 semne ale organismului la care ar trebui sa fie atentă orice...
5 semne ale organismului la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2024 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.