Connect-R a făcut o serie de declarații despre preotul Visarion Alexa, cel care a fost acuzat de agresiune sexuală. Sincer cu fanii lui de pe rețelele sociale așa cum este de fiecare dată, artistul a tras chiar și un semnal de alarmă și a mărturisit, de asemenea, care crede el că este motivul pentru care duhovnicul a ajuns în acest punct al vieții sale.

Connect-R, despre preotul Visarion Alexa

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că preotul Visarion Alexa a fost acuzat de agresiune sexuală, ceea ce a dus la apariția la mii de reacții pe seama acestui subiect. Mai multe persoane publice, dar și oamenii simpli care aveau încredere, într-o oarecare măsură, în Biserica Ortodoxă Română și-au dat cu părerea pe marginea acestui subiect sensibil, iar printre cei care și-au făcut publică opinia s-a aflat și Connect-R.

Artistul este un om cu credință și frică de Dumnezeu și vorbește mereu despre asta cu fanii lui de pe rețelele sociale, care au ceva de învățat de la el, îl urmăresc cu mare atenție și care sunt alături de el, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla în viața sa. În ceea ce privește acuzațiile de agresiune împotriva preotului Visarion Alexa, cântărețul le-a spus urmăritorilor săi că ar trebui să înțeleagă, în primul și în primul rând, că tentația a lucrat prin toată lumea chiar și prin femei, încă de la începuturi.

A mai afirmat, de asemenea, faptul că preoții nu sunt nici ei niște sfinți, ci niște oameni ca toți ceilalți care se luptă cu aceleași tentații și aceleași duhuri, fiind supuși și ei la greșeli. A vrut să se mai înțeleagă și faptul că nu ia apărarea nimănui și oamenii să priceapă faptul că nu ar trebui să confunde ortodoxia cu omul care este supus greșelii.

”Trebuie să înţelegem că tentaţia a lucrat prin noi toţi, inclusiv prin femeie, încă de la începuturi. Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți, sunt oameni ca și noi, se hrănesc cu glicogen, hidrogen și oxigen. Toți luptăm cu aceleași duhuri, cu aceleași tentații, toți suntem supuși greșelii și nu este despre ce ni se întâmplă în viața asta, ci despre cum reacționăm la ce ni se întâmplă.

Citeste si:
Connect-R, mesaj cu ocazia zilei de 8 martie. Ce le-a transmis...
Connect-R, mesaj cu ocazia...

Să nu uităm că toți suntem unul, nu vreau să fiu părtinitor, să iau apărarea cuiva, justiția, până la urmă, va stabili cine este victimă, cine va fi îndreptățit, cine va fi judecat și așa mai departe. Nu confundați ortodoxia cu omul care este supus greșelii”, a declararat Connect-R, în mediul online.

Tot Connect-R a mai zis că nimeni nu ar trebui să facă ce fac preoții sau arhiepiscopii, ci doar ceea ce le spun ei. Din punctul lui de vedere, cel mai important este ca oamenii să aibă dragoste unul față de celălalt, iar apoi totul vine de la sine.

"Dar e important ca noi să avem dragoste. Că despre ortodoxie iar trebuie să știm că în capătul ortodoxiei nu stă niciun preot, niciun prelat, niciun arhiepiscop, ci stă Însuși Hristos. Nu confundați oamenii care slujesc cu învățătura. Nu faceți ce fac ei, dar să faceți în schimb ce vă spun ei", a mai notat artistul.

Citeste si:
Culiță Sterp, primele declarații după ce a fost acuzat că a ucis un...
Culiță Sterp, primele...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.