Showbiz 15 Mai 2023 14:11 de Diana Oprișan
Theo Rose și-a luat prin surprindere, în cursul zilei de azi, fanii de pe Instagram. Artista a postat niște imagini care i-au fost făute în timpul unei ședințe foto, zilele trecute. În dreptul celor două fotografii speciale, vedeta a transmis și câteva rânduri despre ultima perioadă dim viața sa.

Theo Rose, fotografii de colecție pe Instagram

Mult a fost puțin a mai rămas. Theo Rose va deveni mamă pentru prima dată, luna viitoare, iar de curând a început să facă și pregătirile necesare pentru venirea pe lume a copilului ei. A comandat multe dintre lucrurile de care Sasha va avea nevoie în primul an de viață, dar nu le-a arătat nimic fanilor, ci o va face în clipa în care vor ajunge. Până atunci, ea a postat două imagini speciale cu ea, cu burtica de gravidă la vedere.

Actrița din serialul „Clanul” le-a zis fanilor ei că, pe perioada sarcinii, nu s-a aranjat prea mult, dacă nu avea filmări sau concerte, dar prietenii săi au convins-o să se lase pe mâinile lor și așa au luat naștere niște fotografii pe care le adoră și pe care le va posta ușor, ușor. Vedeta a avut, în cele opt luni de sarcină atât momente bune, cât și unele despre care nu poate afirma același lucru, dar se bucură enorm că are niște amintiri demne de revistele de modă din afara țării. Tot ea a zis că a ales să pozeze în felul acesta, pentru că de când a rămas gravidă are niște forme de care poate spune că este mândră.

"N-am fost o cochetă în timpul sarcinii. M-am îmbrăcat în haine largi și rare au fost zilele când m-am aranjat puțin, în afara filmărilor și concertelor. Și atunci pentru că n-am vrut să înspăimânt pe cineva. Există zile când radiezi, într-adevăr dar și zile când arăți aproape a vârcolac, adusă de spate, cu o față acră și multe iritații pe ea.

Așa că, în conformitate cu salturile hormonale aferente perioadei, prietenii mei m-au machiat, m-au îmbrăcat și m-au ajutat să mă transform în fel și fel și să îmi creez niște amintiri demne de revistele din afară. Că tot acolo am mai văzut poze de astea. Și n-am vrut în nicio revistă dar eu le am pregătite pentru când or vrea să își amintească de mine la tinerețe. Am ales să pozez mai deocheată însărcinată fiind pentru că e pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine… dacă te uiți dintr-o parte. N-am cui să arăt pozele astea decât vouă. Mai am. Mai las și pentru zilele următoare." a scris Theo Rose, pe Instagram.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

La final, partenera de viață a lui Anghel Damian a promis că va mai posta câteva imagini din ședința foto pe care prietenii ei au decis să i-o ofere cadou și zilele viitoare, pentru că vrea să se uite la ele peste câțiva ani, când nu va mai fi la fel de tânără șo frumoasă precum este acum.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Mai 2023 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.