Theo Rose și-a exprimat opinia sinceră despre Simona Halep, pe care o apreciază enorm. Artista are, totuși, câteva lucruri pe listă pe care le-ar schimba, dacă ar fi în pielea tenismenei. Iată ce a povestit!

Ce părere are Theo Rose despre Simona Halep

Theo Rose este și a fost mereu sinceră în interviurile pe care le-a acordat și nu s-a temut să își exprime opinia despre tot felul de subiecte, cu riscul de a fi judecată de către cei din jurul ei. Nu doar în ceea ce privește declarațiile sale a fost judecată, de-a lungul timpului, ci și în ceea ce privește deciziile pe care le-a luat în viață, inclusiv faptul că a rămas însărcinată i-a făcut pe mulți să comenteze, deși aceste aspecte din viața privată nu ar trebui să fie unele de interes pentru cei care o urmăresc sau doar îi ascultă muzică.

Într-un interviu pe care frumoasa parteneră de viață a lui Anghel Damian, a recunoscut că și-ar dori să fie în pielea Simonei Halep pentru o zi, deoarece este un om care a făcut performanță și pe care îl admiră. Crede, de asemenea, că tenismena să fie fericită, iar dacă ar fi ea, ar face tot posibilul să fie mai fericită, dar cu siguranță ar face lucrurile diferit față de ea, dar ar spune niște lucruri fără să le gândească prea tare, ceea ce nu ar ajuta-o de fiecare dată.

Mai mult de atât, viitoarea mămică a zis că ar reuși, cel mai probabil, să fie o figură și printre tenismnele lumii. Speră ca lumea să nu o înțeleagă greșit, după ce a făcut asemenea afirmații, deoarece Simona Halep este perfectă așa cum este, doar că și-ar dori foarte tare să fie în pielea sa, mai ales pe motiv că vrea să vadă cum este să fii o persoană relevantă pentru întreaga lume, nu doar în țară cum este cazul cântăreței.

„Cred că aș vrea să fiu Simona Halep. E un om cu performanță, e un om care cred că merită să fie fericit și sper că e și dacă aș putea să fiu ea, aș face tot posibilul să fie mai fericită. Cu siguranță, aș fi mult mai puțin convențională decât ea, aș sări, aș spune niște lucruri foarte la modul spontan. Probabil aș reuși să fiu o figură și printre tenismenele lumii, dar e bine ea așa cum este, să nu se înțeleagă greșit, doar că mi-ar plăcea să fiu în pielea ei măcar o zi, să văd cum e să fii atât de relevant pentru lume, nu doar pentru țară”, a spus Theo Rose, în matinalul moderat de Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2023 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.