Business 4 Mai 2020 15:32

Serviciul de delivery Uber Eats a anunțat că se retrage din România, începând cu luna iunie, motivul companiei fiind că vrea să se concentreze pe piețele de top din lume.

Uber Eats a fost lansat în România în urmă cu doi ani și urmează să se retragă de la noi din țară pe data de 3 iunie.

Am luat decizia dificilă ca Uber Eats să se retragă din România, începând cu data de 3 iunie, dar ne-am luat angajamentul să continuăm să deservim comunitățile noastre aici prin intermediul activității noastre Uber Rides. Acum, prioritatea noastră este să facem tot posibilul să atenuăm impactul asupra colaboratorilor noștri: angajații, restaurantele partenere, curierii parteneri și clienți care ne-au susținut până acum”, a transmis compania într-un comunicat.

Compania vrea să se concentreze acum pe piețele de top în care Uber Eats este prezent la nivel global.

Această hotărâre vine în continuarea strategiei noastre de a ne concentra energia și resursele în piețele de top în care Uber Eats este prezent la nivel global”, a mai explicat compania.

În afară de România, Uber Eats urmează să se retragă de pe mai multe piețe, precum: Cehi, Egipt, Honduras, Arabia Saudită, Ucraina și Uruguay.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Mai 2020 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.