Premierul Ludovic Orban a anunțat că va renunța la șomajul tehnic pentru bugetari, argumentînd cu faptul că „ne apropiem de finalul stării de urgență”.

La conferința de presă la care Orban a participat, joi, acesta a fost întrebat despre tăierea salariilor bugetarilor cu 25%, iar premierul a răspuns: „Deocamdată, acest subiect nu mai este de actualitate”.

Ludovic Orban a continuat, spunând că șomajul tehnic pentru bugetari nu mai este luat în calcul acum, avand în vedere că ne apropiem de sfârșitul perioadei stării de urgență.

Ne apropiem de finalul stării de urgenţă, nu mai vorbim de şomaj tehnic”, a mai spus premierul.

Orban a vorbit și despre planul de repornire al economiei.

Suntem în curs de elaborare a acestui plan. Analizăm toate măsurile restrictive, analizăm toate sectoarele afectate, stabilim un mecanism de evaluare a fiecărei măsuri. (...) Când vom avea o evaluare și un plan bine pus la punct, vă vom anunța. Vom anunța ridicarea restricțiilor cu puțin timp înainte”, a explicat premierul, citat de antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Aprilie 2020 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.