Adrian Mutu a confirmat ca, incepand de saptamana viitoare, isi va incepe munca la Federatia Romana de Fotbal. 

Dupa plecarea antrenorului Cosmin Contra, Dinamo isi trimite si directorul general la FRF. Mutu isi va incepe munca la Federatie incepand de marti, 10 octombrie 2017.

”Am avut discutia decisiva cu Federatia. Marti va fi prima mea zi la Federatie. E greu de definit pozitia mea, in niciun caz nu sunt director sportiv. Probabil, ceva pe relatii internationale in cadrul Federatiei. In momentul asta nu pot fi alaturi de echipa nationala in sensul tehnic. De marti pot spune mai multe”, a declarat Adrian Mutu, in cadrul emisiunii ”Euro Fotbal”, potrivit Digisport.ro.

Mutu a anuntat ca luni isi va lua la revedere de la cei cu care a colaborat la Dinamo, iar marti va incepe activitatea la FRF.

Acesta ocupa postul de director general al Dinamo de aproximativ un an. El este cel care a contribuit decisiv la revenirea lui Cosmin Contra in tara, fiind cel care l-a convins sa vina la Dinamo.

Primele zvonuri despre o posibila plecare a lui Mutu la FRF au aparut dupa ce Cosmin Contra a parasit Dinamo pentru a merge la echipa nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.