După ce au parcurs etapele pe școală, localitate și județ, echipe de fotbal formate din elevi, fete și băieți, cu vârste între 6 și 12 ani, se confruntă în etapa zonală a competiției ONSȘ Fotbal - Cupa Tymbark Junior, ediția 2022-2023. Meciurile au loc în mai multe regiuni ale țării iar învingătorii acestei etape vor reveni pe terenul de fotbal pentru a se lupta în Marea Finală. Pentru micii fotbaliști de la categoria U8, faza zonală reprezintă etapa finală.

La începutul anului școlar 2022-2023 s-a dat startul unei noi ediții a celei mai mari competiții de fotbal pentru elevi, Olimpiada Națională a Sportului Școlar Fotbal - Cupa Tymbark Junior. Peste 100.000 de elevi din toată țara, fete și băieți cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, s-au înscris în competiție. Începând cu luna decembrie, aceștia au parcurs etapele pe școală, localitate și județ. Cei calificați în faza zonală se luptă acum pentru calificarea în Marea Finală.

“ONSS Fotbal – Cupa Tymbark Junior este cea mai mare competiție la nivel de fotbal de bază din România. Cu peste 100.000 de participanți la fiecare dintre cele 4 ediții ale sale de până acum, această întrecere reprezintă un pas important pentru mulți dintre tinerii noștri care ulterior aleg să practice fotbalul în mod organizat.

Felicitările mele merg către toată lumea implicată, învinși sau învingători, profesori, viitori fotbaliști, fete și băieți. Esența fotbalului de bază este participarea și bucuria de juca și de a fi parte din echipă. ONSS Fotbal – Cupa Tymbark este o sărbătoare fotbalistică pentru copiii români care îndrăgesc fotbalul!” – a declarat Răzvan Burleanu, Președinte FRF

„Bucuria copiilor de a juca fotbal precum și implicarea profesorilor îndrumători sunt marile noastre satisfacții. Fapt care ne motivează ca, împreună cu partenerii noștri – FRF și Ministerul Educației – să asigurăm în continuare copiilor un cadru performant pentru a se bucura de fotbal, pentru a-și descoperi talentul de fotbaliști și nu în ultimul rând, pentru a face cât mai multă mișcare”- a declarat Grzegorz Grabowski – CEO Maspex Romania.

Citeste si:
Ce sporturi să încerci în 2024: 4 activități care pot deveni hobby-uri
Ce sporturi să încerci în...

La etapa zonală de la București au fost prezenți MIODRAG BELODEDICI, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni, jucător de bază în Echipa Națională a României în anii ’90, ambasador al competiției încă de la prima ediție și MARIUS NICULAE, fost internațional, campion în România și Portugalia. Micii fotbaliști au fost bucuroși să primească de la ei informații utile pentru îmbunătățirea tehnicii de joc, pase și, nu în ultimul rând, autografe.

Despre Maspex Romania

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri sărate, apă minerală naturală.

Citeste si:
Cum să rămâi motivat atunci când mergi la sală: 5 sfaturi care...
Cum să rămâi motivat atunci...

Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: Tymbark, Tedi, Ciao, Figo, Bucovina,Tiger, Alcalia, La Festa, Salatini, Rollini d’Oro, Arnos, Vălenii de Munte, Zubrowka.

Contribuim continuu la crearea unui cadru sănătos de dezvoltare pentru noile generații, acordăm o atenție desosebită principiilor sănătoase și implementăm proiecte sociale care au scopul de a îmbunătăți calitatea vieții prin educație, nutriție echilibrată, sport și mișcare, avem grijă de mediul înconjurător. Școala Siguranței Tedi (www.scoalatedi.ro), Cupa Tymbark Junior (www.cupatymbark.ro), Tedi și prietenii naturii (www.tediprietenulnaturii.ro), Spitale Colorate sunt câteva dintre proiectele noastre de succes, care au grijă astăzi de generațiile de mâine.

Citeste si:
Încălțăminte sport: descoperă modelele la modă!
Încălțăminte sport: descoperă...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2023 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.