Sport 21 Martie 2014 11:32
Gheorghe Hagi spune ca ca fostul fotbalist Gheorghe Burleanu, tatal actualului presedinte al FRF Razvan Burleanu, este "un om rau" deoarece doreste ca Gheorghe Popescu sa ramana inchis.


Gheorghe Hagi a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca fostul fotbalist Gheorghe Burleanu, tatal actualului presedinte al FRF Razvan Burleanu, este "un om rau" deoarece doreste ca Gheorghe Popescu, condamnat in Dosarul transferurilor, sa ramana in inchisoare.

Hagi a lasat sa se inteaga faptul ca are aceeasi parere si despre Razvan Burleanu, afirmand ca "aschia nu sare departe de trunchi". "Parintele domnului presedinte (n.r. - fostul fotbalist Gheorghe Burleanu) sa fie mai atent cand vorbeste. Este un om rau. Cand iti doresti ca Popescu sa ramana acolo (n.r. - in inchisoare) inseamna ca esti un om rau. Ii transmit asta de aici. Numai un om rau poate sa doreasca raul unui om aflat intr-o situatie dificila, care a muncit pentru Romania. Iar pentru mine aschia nu sare departe. Cand se intampla asta sa imi dati voie sa spun ca in Romania este rautate multa. Iar cu asta nu facem nimic", a spus Hagi, citat de MEDIAFAX.

Fostul capitan al echipei nationale sustine ca la 4 martie, ziua in care au fost anuntata solutia Curtii de Apel in Dosarul transferurilor, a realizat ca in Romania nu mai exista invidie, ci ura si razbunare fata de oamenii de succes. "Pana pe 4 martie, asa cum a spus Mircea Lucescu, am crezut ca in Romania exista invidie. Asa a zis nea Mircea, ca succesul aduce invidie. Dar din 4 martie, am realizat ca in Romania nu mai este invidie, este ura si razbunare. S-a depasit masura, asta am realizat eu. E dureros, fac parte din acea generatie. E o dezamagire mare, cat traiesti inveti, astia suntem noi, romanii", a mentionat fostul international.

Hagi a adaugat ca oamenii trebuie sa aiba mai mult respect fata de Gheorghe Popescu si ceilalti sportivi care au muncit pentru Romania. "Campania impotriva lui Popescu am vazut ca tot continua. Inca se mai duce, de ce oare? Stiti si voi raspunsul. Eu zic ca trebuie sa se revina la mai mult respect, pentru ca ramanem cu ura si rautatea in Romania. Trebuie mai mult respect fata de niste sportivi care au muncit pentru Romania", a precizat fostul capitan.

Citeste si:
Ungurii au mințit? FRF a întrebat UEFA. Răspunsul: „Considerăm că...
Ungurii au mințit? FRF a...

Gheorghe Hagi a explicat ca nu l-a vizitat pana acum la penitenciar pe Gheorghe Popescu. "Nu putem sa il vizitam in momentul de fata", a afirmat el.
Hagi a participat, joi, la conferinta de presa de lansare a editiei 2014 a Cupei Hagi Danone, competitie destinata copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani.

Sustinut de Gheorghe Hagi in cursa pentru presedintia FRF, Gheorghe Popescu nu a mai participat la alegerile din 5 martie, el fiind condamnat in Dosarul transferurilor la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare la 4 martie. Razvan Burleanu a fost ales, la 5 martie, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi in turul doi de scrutin, fata de 59 cate a avut fostul arbitru Vasile Avram.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.