Business 27 Mai 2017 11:22 de Clara Vacaru
 Tanarul de 28 de ani din Braila care a fost impuscat, vineri, pe o strada din oras, a murit la Spitalul Judetean, unde fusese dus in stare grava.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Braila, tanarul de 28 ani a murit vineri noapte, in jurul orei 01.00, in pofida incercarilor medicilor de a-l salva. Tanarul avea rani grave in zona toracelui si la antebrat, dupa ce a fost impuscat pe strada.

Barbatul care l-a impuscat pe tanar a fost identificat, insa nu a fost prins, scrie News.ro.

”Se fac verificari, s-au instituit filtre, se fac cautari de catre toate fortele MAI pentru a-l prinde pe autor”, a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Braila, subinspector Dan Laura, precizand ca in acest caz este deschis dosar penal coordonat de un procuror criminalist. .

Presa locala braileana sustine ca in directia tanarului ar fi fost trase sase gloante, iar trei l-ar fi nimerit. Apropiati ai victimei spun ca agresorul si tanarul impuscat se cunosteau de mai multa vreme, dar in ultima perioada intre ei ar fi aparut rivalitati.

Incidentul a avut loc vineri, pea avut loc pe o strada din municipiul Braila, in zona unei scoli.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.