Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, si-a exprimat dorinta ca parlamentarii sa initieze, miercuri, un proiect legislativ prin care sa interzica promovarea tigarilor electronice.
"Noaptea trecuta, pasajul Universitatii (din Bucuresti - n.r.) era fara reclamele la tutun pe care le-am comentat acum cateva zile. Multumesc tuturor celor care au luat pozitie fata de promovarea acestor produse. Multumesc presei care a preluat acest subiect si l-a tratat cu maxima seriozitate. Astazi, la orele 10,00, la Senatul Romaniei, reprezentantii "2035 fara tutun" impreuna cu alte organizatii si personalitati vor prezenta proiectul de modificare a legii care interzice promovarea produselor din tutun, astfel incat noua forma a legii sa includa si noile modalitati introduse recent pe piata. (...) Sper ca parlamentarii nostri sa preia propunerile si sa initieze un proiect legislativ in acest sens, astfel incat sa oprim in cel mai scurt timp promovarea acestor produse si recrutarea noilor generatii de fumatori de catre comerciantii mortii!", a scris Arafat pe pagina sa de Facebook.

Pe 18 martie, el semnalase intr-o postare pe aceeasi retea de socializare ca in pasajul de la Piata Universitatii erau reclame la astfel de dispozitive cu tutun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.