Trupul neinsufletit al actritei Stela Popescu va ramane la Teatrul de Revista „Constantin Tanase” din Bucuresti pana duminica, la ora 10.00, urmand sa fie depus, la ora 11.00, in biserica „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Manastirii Cernica. Slujba de inmormantare va avea loc la ora 12.00, au anuntat, sambata, institutia teatrala si Patriarhia Romana.

Potrivit reprezentantilor institutiei teatrale, actrita urma sa fie dusa la Manastirea Cernica sambata, dar planul a fost modificat, intrucat capela se afla in renovare.

Joi, actrita Stela Popescu a fost gasita fara viata in locuinta sa, iar echipajul SMURD sosit la fata locului a constatat decesul.

Actrita Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv si era decedata de aproximativ 12 ore cand a fost gasita, au declarat pentru News.ro surse din Politie, care au indicat rezultele obtinute din necropsie.

Cu doua zile inainte de deces, actrita a fost prezenta la Gala femeilor de succes 2017, eveniment la care a avut un discurs de neinteles, pe scena. Spre sfarsitul serii, actrita a avut dificultati in a-si aminti unde locuieste, ceea ce conduce la ipoteza potrivit careia Stela Popescu a avut un accident vascular cerebral inainte de evenimentul respectiv.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.