Ultima aparitie publica a actritei Stela Popescu a avut loc in urma cu doua zile, la Gala Femeilor de Succes 2017, in Bucuresti. Actrita urma sa plece pe 29 noiembrie la Valencia, alaturi de echipa Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, pentru a juca un spectacol, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Stela Popescu a stat la aceeasi masa cu Andreea Marin in cadrul galei, prezentatoarea TV scriind pe pagina sa de Facebook ca actrita a fost mereu un exemplu pentru ea, „de profesionalism, dar si de omenie, modestie, bun simt, generozitate”.

Pentru Doamna Stela Popescu nu am doar un mare respect, ci ma leaga de Domnia sa si un sentiment mult mai profund, ca de la mama la fiica. A fost mereu un exemplu pentru mine de profesionalism, dar si de omenie, modestie, bun simt, generozitate... O Doamna in adevaratul sens al cuvantului. Ne-am vazut acum doua zile si am ras impreuna, din nou... Regret nespus... Dumnezeu sa o odihneasca! Multumim pentru darurile de o viata, minunata Doamna!”, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.


Potrivit reprezentantilor Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, actrita trebuia sa plece in turneu la Valencia, pe 29 noiembrie, organizat cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Ea urma sa joace pentru diaspora in spectacolul „Vivat Revista”.

Ultimele spectacole in care a jucat Stela Popescu au fost „Stela de la Tanase”, spectacol dedicat ei, care a avut loc pe 11 noiembrie, si „Piei, Drace!”, care a avut o reprezentatie pe 12 noiembrie.

Joi, actrita Stela Popescu a fost gasita fara viata in locuinta sa, iar echipajul SMURD sosit la fata locului a constatat decesul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.