Secretarul de stat MAI a fost, luni seara, invitatul Emei Zeicescu la emisiunea "Perfect Imperfect". Spre finalul emisiunii, Arafat si-a smuls lavaliera si a parasit studioul. Acesta s-a enervat dupa ce moderatoarea l-a intrebat daca a luat vreodata in calcul sa demisioneze.

"Nu, nu, am zis-o si alta data. Nu! Vreti sa demisionez? Trebuie sa imi spuneti si trebuie sa ma faceti sa simt ca intr-adevat am gresit ca sa demisionez. Daca mi se cere sa demisionez, am sa plec. Asta am zis-o de o mie de ori, nu sunt batut in cuie. Dar vreti sa demisionez si sa recunosc ca am gresit? Nu am gresit intr-o interventie care se face ca oriunde. Va aduc o mie de oameni din afara sa va spuna ca nu s-a gresit. Daca dumneavoastra vreti si expertii vreti sa spuneti ca am gresit, asta e altceva",
a spus Arafat, dupa care si-a cerut scuze si a spus ca pleaca, nu inainte de a mentiona ca "RealitateaTV s-a transferat la TVR".

Vezi AICI emisiunea integrala (momentul in care Raed Arafat pleaca din emisiune are loc la min. 47:50)

Raed Arafat a mai raspuns si la intrebari legate de accidentul din lacul Siutghiol, accidentul aviatic din Apuseni si incendiul din Colectiv.