Profitul Yahoo a crescut cu 36% in primul trimestru, la 390,2 milioane de dolari, insa compania a raportat scaderea veniturilor din spoturi publicitate afisate pe site-uri si a prezentat o prognoza de vanzari sub estimarile analistilor pentru urmatoarele trei luni.

Veniturile companiei au scazut cu 6% in primul trimestru raportat la perioada corespunzatoare a anului trecut, de la 1,22 miliarde de dolari la 1,14 miliarde de dolari, se arata intr-un comunicat prezentat de Yahoo, relateaza MEDIAFAX.

Totodata, profitul net dupa plata intereselor minoritare a avansat de la 286,3 milioane de dolari la 390,2 milioane de dolari.

Actiunile Yahoo au scazut cu peste 5% la New York in sesiunea de tranzactii electronice, inainte de deschiderea sedintei bursiere de miercuri.

Compania estimeaza venituri de 1,09 miliarde de dolari pentru trimestrul al doilea. Media estimarilor analistilor indica incasari de 1,11 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.