Business 9 Mai 2016 15:22
 Daca n-ai sti sa profiti de oportunitati atunci cand apar, probabil ca nu ai avea o afacere a ta. Acum esti insa in fata unei oferte care iti aduce mai multi clienti fara sa te oblige la investitii sau sau sa iei decizii complicate. De ce ai mai sta pe ganduri, cand primesti din prima cel mai mic comision de pe piata, instalare gratuita si asistenta permanenta pentru terminalul tau POS?

De obicei, sa faci afaceri inseamna sa iei decizii bune, la momentul potrivit. Noi, la OTP Bank, lucram cu antreprenori, inca de la infiintare si intelegem ca au nevoie de solutii rapide, care aduc profit imediat.De aceea, am creat OTP POS, un serviciu atat de avantajos pentru antreprenorii mari si mici incat nu cere deliberari sau procese de decizie complicate. Sa-ti explicam de ce.

Ce este OTP POS?

OTP POS este serviciul oferit de OTP Bank prin care clientii tai vor putea face plati cu cardul pentru produsele sau serviciile cumparate.

Cui i se potriveste?

Practic, oricarei afaceri care are o casa de marcat si care, de obicei, incaseaza banii in numerar. Vorbim despre chioscuri si magazine de cartier, ateliere de reparatii, cafenele, librarii, supermarketuri si altele.

Cum se taxeaza folosirea servciului OTP POS?

OTP Bank are cel mai mic comision de pe piata la tranzactiile cu cardul. De fiecare data cand un client achita cu cardul, banca retine doar 0,35% din valoarea tranzactiei. Practic, aproape nimic!

Ce presupune OTP POS?

In primul rand, primesti un terminal de plata Point of Sale (POS) pentru carduri. Terminalul POS are un cont bancar asociat in care sunt primite toate tranzactiile efectuate cu cardul si care se afla la dispozitia completa a antreprenorului.

Ce beneficii imi aduce OTP POS?

In primul rand, mai multi clienti. Plata cu cardul atrage o categorie mai tanara si mai dinamica de clienti, in general oameni cu o putere mai mare de cumparare. In plus, plata prin POS e mai rapida decat achitarea prin numerar, ceea ce inseamna ca vei reduce timpul de asteptare. Iar fara asteptare, n-ai parte de cozi la tine in magazin.

Oferta speciala OTP POS, pana pe 30 iunie

Daca te grabesti, poti beneficia de oferta OTP POS:

  • 0,35 % comision procesare tranzactii;
  • Pachetul OTP POS din segmentul e-commerce GRATUIT, timp de 3 luni;
  • Instalare gratuita a terminalului POS.
APLICA AICI SI OBTINE CEL MAI MIC COMISION DE PE PIATA!
Citeste si:
Merită să îi iei celui mic o tricicletă electrică pentru copii?
Merită să îi iei celui mic o...

Ce alte avantaje primesti?

  • Administrare GRATUITA a contului curent;
  • 10 tranzactii GRATUITE / luna pentru platile interbancare in lei prin Internet Banking si Mobile Banking;
  • ZERO comision la ordinele de plata intrabancare platite prin Internet Banking.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.