Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca presedintele Klaus Iohannis, ar trebui linistit cu privire la Legile Justitiei.
"O sa transmitem tuturor ambasadelor si Comisiei Europene materialul tradus pentru ca trebuie sa mai recunoastem un lucru: pana acum nu s-a identificat un articol care sa spuna ca ala in mod special afecteaza independenta justitiei (...) Eu cred ca si presedintele trebuie linistit, mai ales ca vin sarbatorile", a fost raspunsul liderul social-democrat la o intrebare pe aceasta tema.

"Au fost dezbateri, unele chiar cantate in comisia speciala, la care au participat reprezentanti din foarte multe parti ale acestui sistem, din partea reprezentantilor magistratilor. O mare parte dintre amendamente au fost propuse si sustinute de asociatiile magistratilor (...) Am auzit si criticile magistratilor, am auzit si sustinerile magistratilor. Noi ne uitam si intr-o parte si in alta", a mai punctat el, citat de cotidianul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.