Bogdan Banica, criminalist sucevean, coleg al politistului ucis in dimineata de joi, 21 august, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care-si exprima revolta si durerea provocate de aceasta tragedie.

”Stiam doar ca a fost injunghiat. Am fost trimisi la fata locului, iar cand am intrat in gara ne-am intersectat cu colegii de la SMURD ce se retrageau, tacuti si intunecati la chip. Nu pot sa va descriu in cuvinte ce am simtit cand am vazut pe peron cearsaful alb cu care era acoperit trupul colegului meu, Sorin Vezeteu, stiu doar ca mi s-au inmuiat genunchii...

Am vazut sute de morti, prin natura serviciului, dar toti aveau privirea aia rece. Sorin nu. Parca se uita la mine cu aceeasi caldura, la mine, la noi, care insa nu mai puteam face nimic. Mi-au dat lacrimile si am incercat sa ascund asta de camerele si flashurile presei. Colegului meu criminalist, la fel. Și celuilalt. Urmam procedura de cercetare la fata locului toti, cu ochii in lacrimi.

Citeste si: Politist ucis in gara din Suceava, de un tanar care l-a injunghiat de mai multe ori

Nu a trecut o luna de cand ”urlam" public: NE MOR COLEGII IN STRADA!! I-a pasat cuiva? NU... au decis sa fiu cercetat pentru asta.

Colegul meu, iertate fie-i pacatele, lucra SINGUR, cu buna-stiinta sefilor, pe care personal ii consider direct raspunzatori, VINOVATI de moartea lui Sorin... inca nu-mi vine sa cred ca nu mai e... Cati mai trebuie sa murim, Doamna Ministru? Pe cati dintre noi mai trebuie sa avansati subinspector post-mortem, Doamna Ministru? Cate sotii si copilasi mai trebuie sa planga, "consolati" de mesajele fade ale MAI, in timp ce isi inmormanteaza eroii?

Știi cum il mangaia sotia lui, tipand disperata si neajutorata catre noi?... "Faceti ceva, nu-l lasati sa moara!!!"... el era dus deja, saracul, zacea pe caldaram, cu gatul taiat, intr-o balta de sange... cu privirea spre cer...

Citeste si:
„Autostrada electrică” a Moldovei: Un retur Suceava-București, de...
„Autostrada electrică” a...

Dumnezeu sa te ierte, draga Sorin, EROULE, pe tine si pe cei care se fac vinovati de plecarea ta... AI NOȘTRI te-au omorat, nu boschetarul ala nenorocit... R.I.P...”, a scris Bogdan Banica, criminalist, coleg cu politistul ucis in gara din Suceava, pe pagina sa de Facebook.

Sorin Vezeteu, politist in varsta de 38 de ani, a fost ucis in Gara Suceava, joi seara, fiind injunghiat de catre un tanar de 24 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cutit. La o examinare sumara a cadavrului politistului, anchetatorii au constatat ca acesta are peste 20 de lovituri pe corp, insa lovitura fatala se pare ca a fost in zona gatului, fiindu-i perforata carotida, a precizat sursa citata.

"Autorul crimei si-a recunoscut fapta, insa nu si-a motivat gestul. Este posibil ca el sa aiba o aversiune fata de politisti, dupa ce, in urma cu cativa ani, a fost retinut in Spania si a stat in arest", a declarat, vineri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al IPJ Suceava, Ionut Epureanu.

Citeste si:
Judecător mort în drum spre spital. Gabriel Apostol și-ar fi...
Judecător mort în drum spre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.