Cel mai mare festival de bere din Romania, Oktoberfest, va avea loc in luna septembrie. Timp de 11 zile, Brasovul va gazdui doua corturi speciale, zona de relaxare, lectura, dar si un parc de distractii. 

Pentru acest an, organizatorii au pregatit o manifestare speciala, ce asteapta multi invitati si pune la dispozitie multe produse traditionale nemtesti si mult mai multe posibilitati de distractie. Urmand modelul Munchen-ului, Oktoberfest-ul romanesc isi propune sa devina cea mai frumoasa manifestare de acest fel, din tara.

Timp de 11 zile, participantii se vor bucura de muzica buna, bere si multe surprize din partea organziatorilor. Pentru ei, acestia vor amenaja trei zone principale: doua corturi pentru distractie si o zona de relaxare, cu hamace, locuri de studiu etc.

Ciucas, principalul partener al evenimentului, va oferi peste 10.000 de premii: „Ne dorim sa crestem acest eveniment de la an la an si, astfel, sa le aducem brasovenilor si mai multe motive sa vina sa se distreze la Oktoberfest. Pregatim o serie de surprize pentru editia din 2017 respectiv in perioada 07-17 Septembrie si ne asteptam sa creasca si numarul vizitatorilor. Una dintre noutatile manifestarii este cea legata de zonele de distractie. Vom crea trei astfel de locatii, pentru toate gusturile, pentru al 9-lea an consecutiv berea Ciucas va fi partenerul principal al evenimentului, oferind vizitatorilor momente unice de relaxare“, a declarat organizatoarea evenimentului Anemona Hermeneanu, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.