Fie ca ofera o priveliste uimitoare sau se afla in apropierea unor zone comerciale de top, de ani de zile anumite strazi din intreaga lume au atras in mod constant cei mai bogati oameni de pe glob.



Avenue Montaigne, Paris

Acest bulevard de lux, aflat in zona Champs-Elysees, este considerat una dintre strazile de top in lume in ceea ce priveste moda - branduri precum Harry Winston, Christian Dior si Salvatore Ferragamo avand magazine aici, dar este, de asemenea, si unul dintre cartierele rezidentiale cele mai exclusiviste de pe glob.

Pretul mediu pe m2: 26.000$

Fifth Avenue, New York

Fifth Avenue, mai ales zona caselor vis-a-vis de Central Park intre numerele de strazi 59 si 96, a fost mult timp o destinatie pentru cei bogati si celebri.

Aici se afla, de asemenea, magazinul multor designeri de moda, precum si celebrele Empire State Building si Rockefeller Center.

Pretul mediu pe m2: 28.000$

Ostozhenka, Moscova

Aceasta strada din centrul Moscovei se afla in centrul istoric, culinar si al traiului exclusivist din Rusia. Un apartament cu cinci niveluri pe strada Ostozhenka s-a vandut la un moment dat pentru 48 milioane dolari, fiind, de altfel, cea mai scumpa tranzactie din zona.

Pretul mediu pe m2: 29.000$

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.