Speakeri cu peste zece ani de experienta in domeniu, cu prezente multiple la conferinte internationale de renume din Europa si SUA, vor fi prezenti alaturi de jucatori locali importanti la prima editie a retailArena, conferinta internationala dedicata celor mai noi tendinte din retail si FMCG.


Ryan Damian, Senior Business Strategist Huge

Cu o experienta de 11 ani in industrie, Ryan Damian a lucrat pentru clienti din comert, electronice si e-commerce. In prezent este Senior Business Strategist in cadrul agentiei de digital Huge din SUA, locul unde se intalnesc peste 500 dintre cei mai buni designeri interactivi si vizuali, creativi, tehnicieni, cercetatori, strategi si programatori.

Ryan va fi prezent in cadrul panelului "Extindere, extindere, extindere", unde va vorbi despre ce a insemnat extinderea retailerilor din ultimii ani si cum evolueaza conceptele si canalele de vanzare.

Milos Ryba, Director de Cercetare Planet Retail

Milos Ryba este Director de Cercetare in cadrul biroului din Londra al Planet Retail, el coordonand echipa de piete emergente a companiei. Milos analizeaza sectorul de retail al pietelor emergente de mai multi ani. Cu regularitate, Milos are prezentari la conferinte importante din Europa si Asia si este editor contributor la publicatii din Europa si SUA pe subiecte variate de retail.

El va aduce in discutie o tema foarte "fierbinte" in retailul actual si anume magazinele de proximitate. In cadrul prezentarii, Milos va atinge puncte interesante precum potentialul pe care il are acest segment pe piata din Romania precum si exemple de best practice din piete precum Japonia sau Marea Britanie.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.

Inscrie-te la retailArena pe site-ul oficial al evenimentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.