HTC One a primit distinctia “Cel mai bun smartphone al anului 2013-2014” din partea Asociatiei Europene pentru Imagine si Sunet, scrie capital.ro.
Considerat drept “smartphone-ul pe care toti ceilalti vor incerca sa-l depaseasca in viitor”, juratii EISA au apreciat HTC One pentru Sense, care “ofera o experienta unica a utilizatorului, inclusiv BlinkFeed, care ofera un flux personalizat de stiri, actualizari din retele sociale, fotografii si clipuri video.”

Juriul EISA a fost impresionat, de asemenea, de calitatea functiilor fotografice ale HTC One, afirmand: “camera principala, de 4 megapixeli, beneficiaza de un senzor numit UltraPixel cu sensibilitate la lumina ridicata. Stabilizarea optica a imaginii, suport Macro si HDR; un numar mare de aplicatii foto vin preinstalate, precum Zoe, care inregistreaza pana la 20 de fotografii plus un clip video de trei secunde, pentru a crea galerii instantanee ale momentelor favorite. Boxele stereo frontale beneficiaza de experienta de sunet incomparabila de la Dr. Dre Beats Audio. Acest smartphone HTC este, intr-adevar, unic!”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.