Comisia Europeana saluta comentariile Consiliului fiscal cu privire la rectificarea bugetara din Romania, dar se simte confortabila cu cifrele incluse in document, a declarat Simon o'Connor, purtatorul de cuvant al vicepresedintelui CE, Olli Rehn.

"Rectificarea bugetara pe 2013 a fost discutata cu prilejul recentei vizite a misiunii FMI si CE si suntem confortabili cu cifrele incluse in rectificarea bugetara. Salutam comentariile Consiliului fiscal si rolul sau in crestere pentru asigurarea unor politici fiscale bune. Riscurile mentionate in comentariile Consiliului fiscal sunt reflectate in cifrele bugetare, in special in rezervele considerabile constituite in buget", a declarat Simon o'Connor, citat de rtv.net.

Consiliul Fiscal a apreciat, marti, in completarile facute la opinia preliminara privind proiectul de rectificare bugetara pe anul 2013, ca exista riscuri relevante in ceea ce priveste incasarile proiectate din TVA ca urmare a evolutiei sub asteptari a consumului privat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.