Johannes Hahn, comisarul pentru politica regionala, sustine ca Metroul Bucuresti poate si va fi inclus in programul POS-T.
Ministerul Transporturilor a anuntat vineri, printr-un comunicat de presa, ca in cadrul discutiilor dintre ministrul transporturilor din Romania, Relu Fenechiu si comisarul pentru politica regionala, vicepresedinte al Comisiei Europene, Johannes Hahn s-a punctat din nou posibilitatea finantarii cu bani europeni a lucrarilor de dezvoltare a metroului bucurestean.

”Comisarul european a precizat ca exista un risc potential ca orice restructurare majora in structura de management al fondurilor sa compromita eforturile pozitive intreprinse pana acum de autoritatile romane si ca trebuie sa existe o supraveghere eficienta a celor doi mari beneficiari finali. Comisarul european a afirmat in continuare ca Metroul Bucuresti poate si va fi inclus in programul POS-T, odata cu identificarea exacta a restului de executat si valorii aferente acestuia”, se arata in comunicatul citat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.