Afla care sunt cele mai bune perioade ale anului pentru a gasi reduceri importante la diferite produse.

Imbracaminte/incaltamine

Exista doua perioade in care magazinele de incaltaminte si imbracaminte isi pot comercializa produsele din sezonul trecut la preturi reduse cu pana la 90%: 15 ianuarie -15 aprilie pentru produsele de toamna – iarna ale anului trecut si 1 august si 15 octombrie pentru produsele de primavara – vara ale anului curent. Intre aceste intervale de timp, reducerile de pret trebuie indicate in mod clar pentru a nu exista indoilei asupra preturilor finale, scrie capital.ro.

Electronice/electrocasnice

Black Friday si perioada dinaintea sarbatorilor importante (Craciun, Paste) sunt momentele cheie pentru reducerile la electronice si electrocasnice. Lanturile de magazine de electronice si electrocasnice din Romania aplica reduceri de pana la 70%-80% aproximativ tuturor produselor care se gasesc pe stoc.

Turism/articole pentru nunti

Cele mai bune oferte pentru concedii trebuie planuite din timp (rezervati-va din vara vacanta de Craciun si iarna concediul pentru perioada verii). Agentiile de turism ofera reduceri de pana la 60% la biletele de avion si pachetele de vacanta cumparate cu 6-8 luni inainte de momentul concediului.

Cele mai importrante targuri de turism au loc la inceputul si la sfarsitul unui an.

Pentru ca sezonul nuntilor este cuprins in perioada mai-noiembrie, cele mai importante targuri de nunti au loc tot in primele si in ultimele luni ale anului. Atunci se gasesc reduceri importante pentru tot felul de articole specifice pregatirii unei nunti.

Sezoane de reduceri in Europa
(pentru mai multe exemple de tari intrati pe euroconsumatori.org)

Franta - Les Soldes

- Au loc in ianuarie si in iunie si tin pana la sase saptamani

Citeste si:
Reduceri de până la 50% la cele mai iubite dispozitive beauty, de...
Reduceri de până la 50% la...

Spania - Las Rabajas
- Sezonul de reduceri de iarna incepe in jurul datei de sapte ianuarie si tine pana in Februarie, uneori chiar si martie. Sezonul de vara incepe in iulie si tine pana in august.

Italia - Le Saldi
- Ianuarie/februarie si Iulie/August

Si nu uitati, pe cashout.ro nu se tine cont de sezon, vreme calda sau vreme rece si poti oricand sa profiti de reduceri!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.