Directorul general interimar al Hidroelectrica, Stefan Gheorghe, a preluat conducerea Transelectrica (TEL), iar in locul sau va fi numit un alt sef interimar, pana la inceputul lunii aprilie.

"Acum doua ore Consiliul de Supraveghere al Transelectrica l-a numit pe domnul Gheorghe ca director general", a declarat, potrivit MEDIAFAX, Remus Boza, seful firmei Euro Insol, care administreaza judidicar Hidroelectrica.

Transelectrica a fost condusa pana acum de Andrei Gabriel Benghea Malaies, numit interimar in luna octombrie a anului trecut. Stefan Gheorghe a fost numit director general interimar la Hidroelectrica in iunie 2012.

Hidroelectrica este in insolventa in luna iunie a anului trecut.

Transelectrica si Hidroelectrica sunt doua dintre cele mai importante companii energetice din Romania si ambele sunt controlate de stat, prin Ministerul Economiei.

Borza a adaugat ca la inceputul lunii aprilie va fi organizat un concurs pentru ocuparea functiilor de conducere din Hidroelectrica, iar pana atunci in locul lui Gheorghe va fi numit un alt sef interimar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.