Sport 15 Iulie 2008 04:04
Ex-rapidistul a semnat un contract pe cinci ani si i s-a stabilit, deja, o clauza de reziliere de 25 de milioane de euro
Impresarul Victor Becali a declarat, ieri, ca fundasul Rapidului, Cristian Sapunaru, a acceptat oferta clubului FC Porto si a semnat un contract valabil pentru urmatoarele cinci sezoane. „Am ajuns la un acord in cele din urma, iar Sapunaru a semnat pe cinci ani cu FC Porto. Este multumit de ceea ce a obtinut. Acum el s-a alaturat lotului celor de la Porto”, a declarat Becali. Cristian Sapunaru a plecat duminica din cantonamentul formatiei giulestene din Elvetia, in Germania, la Dusseldorf, unde si-a negociat impreuna cu impresarul Victor Becali contractul cu gruparea portugheza. Conform cotidianului O Jogo, cele doua parti au negociat toata noaptea de duminica spre luni. Fundasul dreapta va ocupa la FC Porto locul lasat liber de plecarea lui Bosingwa la Chelsea.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.