Sport 9 Aprilie 2008 15:13
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat marti, pentru NewsIn, ca a semnat contractul pentru drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I, cu concernul Antena 1-RCS&RDS, in varianta prevazuta de caietul de sarcini pentru care s-a licitat.

"Am semnat contractul cu Antena 1. S-a semnat in varianta prevazuta in caietul de sarcini. LPF va stabili zilele si orele la care se vor desfasura meciurile", a declarat marti, pentru NewsIn, presedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Castigatorii drepturilor TV pentru Liga I nu au putut semna luni contractul cu Liga Profesionista de Fotbal din cauza faptului ca, initial, cele doua parti nu s-au inteles si, in final, reprezentantii concernului media nu au avut cui inmana documentele.

Consortiul format din Antena 1 si RCS&RDS a castigat pe data de 31 martie licitatia pentru drepturile TV a meciurilor de fotbal din Liga I, pentru sezoanele 2008/2009, 2009/2010 si 2010/2011, dupa ce a oferit 85 de milioane de euro fara TVA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.