Sport 29 Martie 2008 00:27
In ajunul solutionarii cazului Bricheta, presedintii de cluburi amenintati cu depunctarea s-au angajat sa nu se mai jigneasca.
Cele noua etape ramase de disputat din Liga I sint ingramadite in 39 de zile, intr-un amalgam balcanic de pacturi, injuraturi, blesteme si revelatii, suporteri smintiti si arbitri slabi, comisii dubioase si regulamente gonflabile, adunate la masa verde unde se fabrica partea de sus a clasamentului. Printre echipele de fotbal din zona amintita care nu sint atinse direct de verdictul celor care judeca dosarul Rapid-Steaua se afla protagonistele derby-ului rundei, Dinamo si CFR Cluj, care se intilnesc in Groapa, intr-un acelasi registru sadic de anul trecut, cind „ciinii“ au netezit Stelei drumul spre Champions League, cu pretul unor falii suporteri/antrenor/jucatori.

La ora disputarii meciului din Stefan cel Mare se va sti exact daca o victorie a lui Dinamo i-ar salta pe stelisti decisiv in clasament, ei jucind patru ore mai devreme, la Vaslui. De asemenea, Comisia de Disciplina, in cazul in care se trezeste din amorteala, ar trebui sa dea vineri, la prinz, o solutie in cazul brichetei din Giulesti. Echipa care pare sa sufere cel mai mult in aceste zile este insa Rapidul, care, prin perdeaua de incertitudini de la nivelul bancii tehnice si al numarului de puncte si lenta miscare de translatie a patronatului, a aruncat in ceata intregul lot. Unul dintre lideri, portarul Dani Coman, indisponibil pentru meciul cu Ceahlaul, a spus: „Situatia este confuza si nu stim cine este proprietar. Ne deranjeaza incertitudinea de la club“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.