"Granzii" din Bucuresti sunt decisi sa faca orice pentru ca ardelenii sa nu castige titlul, punand la cale, la diverse intalniri nocturne, strategii de stopare a echipei lui Andone

CFR Cluj are un avans de cinci puncte fata de Rapid si de opt fata de Steaua, cu 15 etape inaintea campionatului care se reia la sfarsitul acestei saptamani. Un ecart nelinistitor pentru trupele din Bucuresti, care si-au pus in cap sa opreasca trupa lui Andone din drumul catre titlu. Dar nu separat, ci chiar impreuna! Steaua, Rapid si Dinamo s-au asezat la aceleasi mese de discutii si au incercat sa gaseasca solutii pentru a detrona liderul Ligii I, prin mai multe masuri.

Primul punct pe "ordinea de zi" a fost arbitrajul. CFR a fost acuzata ca in primele 19 etape a avut, pe langa un joc consistent, si sprijinul "fluierasilor". Au fost cinci sau sase meciuri in care echipa antrenata de Andone a fost impinsa de la spate, cea mai concreta dovada fiind golul din ofsaid marcat de Trica in Giulesti, unde CFR s-a impus cu 2-1.

De aceea, sefii cluburilor din Capitala l-au somat pe Dumitru Dragomir sa faca tot posibilul pentru ca FRF, principalul aliat al clujenilor, dupa ce Mircea Sandu a fost reales ca sef la federatie cu un important sprijin din Ardeal, sa cedeze delegarile de arbitri. Au fost convinsi si ceilalti competitori, ajungandu-se la o petitie semnata de 14 cluburi, care vor desemnarea arbitrilor prin tragere la sorti. Avand o majoritate zdrobitoare, coalitia bucuresteana si-a mascat intentiile prin neangrenarea dinamovistilor intre cluburile care doresc schimbari in arbitraje.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.