Rapidistii ii acuza pe conducatorii CFR-ului ca au baut cu arbitrii partidei de duminica, la doar 45 de minute dupa finalul jocului, in cabina acestora.

Razboiul dintre oficialii clubului de sub Podul Grant si clubul ardelean e departe de a se fi terminat. Ieri, giulestenii au iesit din nou la atac si au facut o dezvaluire-soc: Andone si presedintele CFR-ului au consumat bere in cabina arbitrilor cu cei patru “cavaleri ai fluierului”.

“Un om de la noi a intrat in cabina arbitrilor din intamplare dupa meciul cu CFR-ul. La 45 de minute de la finalul meciului era o intalnire amicala intre domnul Muresan, domnul Andone si arbitrii. Beau o bere. Se descatusau dupa emotiile jocului”, a povestit Cristi Costache, secretarul general al Rapidului.

“Este cea mai mare prostie. Nici nu mai are rost sa-i bag in seama pe acesti oameni”, a venit replica presedintelui clujean, Iuliu Muresan. Desi a pierdut primul meci pe teren propriu de la revenirea sa la Rapid, antrenorul Mircea Rednic spune ca infrangerea cu CFR nu va atarna greu in lupta pentru titlu.

”S-a pierdut un meci. Cum sa nu ne mai gandim la titlu? Primul loc ramane in continuare obiectivul nostru. Chiar daca am fost invinsi de o contracandidata, avem sanse mari in conti-nuare”, a marturisit antrenorul Mircea Rednic.

“Puriul” a vorbit si despre arbitrajele de care a avut parte echipa sa in ultima perioada: “Eu imi doresc arbitraje corecte. Atat cer. Arbitrii sunt oameni si gresesc, dar sa nu mai greseasca doar impotriva noastra”. Astazi formatia din Giulesti va juca la Tg. Jiu impotriva celor de la Pandurii.

Ioan Andone: "il vreau neaparat pe Dica"

Dupa ce l-au adus pe suedezul Mikael Dorsin de la Rosenborg, clujenii vor sa mai dea o lovitura pe piata transferurilor. Ardelenii nu au renuntat niciun moment la ideea aducerii stelistului Nicolae Dica si spera sa-l poata convinge sa refuze ofertele din strainatate pe care fotbalistul le are pentru a veni la CFR.

Bugetul de zeci de milioane de euro si mana libera la transferul jucatorilor care valoreaza si zece mili-oane de euro il fac pe tehnicianul Ioan Andone sa viseze cu ochii deschisi. “Domnul Paszkany m-a anuntat dupa doua saptamani de la instalarea mea in functia de antrenor ca vrea sa investeasca sume mari in echipa. Am in vizor cativa jucatori din Liga 1, jucatori de echipa nationala. Cel mai mult il vrea pe Dica, desi stiu ca are oferte din strainatate”, a spus ”Falcosul”.

Antrenorul liderului din Liga 1 a povestit ca toate transferurile se vor face pentru ca echipa sa fie pregatita pentru cea mai tare competitie intercluburi din Europa: “Ne gandim sa facem o echipa buna pentru ca vrem sa jucam. dar si sa strangem puncte in Liga”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.