Nationala Romaniei nu are cum sa piarda in Luxemburg (ora 21.15, TVR 1), iar in functie de rezultatul meciului de la Tirana, se poate califica de azi la Euro 2008.
Romania sa invinga astazi (ora 21.15, TVR 1), in Luxemburg, iar Bulgaria sa nu reuseasca mai mult de o remiza pe terenul Albaniei, intr-o partida programata sa inceapa la Tirana o jumatate de ora mai tirziu. Acestea sint conditiile pentru ca tricolorii sa revina pe tabloul principal al unui turneu final, dupa opt ani de absenta. Prima conditie pare deja indeplinita, in situatia in care nationala tarii noastre nu numai ca nu a pierdut vreunul dintre cele patru meciuri jucate cu amatorii din Luxemburg, dar nici nu a primit vreun gol. Pentru ca generatia lui Mutu si Chivu sa reuseasca prima performanta majora dupa ani de asteptari, vecinii de la sud de Dunare nu trebuie sa invinga in Albania, astfel incit duelul direct de la Sofia, programat pe 17 noiembrie, ar conta doar pentru palmares.

Elevii lui Victor Piturca au ajuns inca de luni seara in micutul stat european, avind programat, ieri la prinz, antrenamentul oficial. Din lotul nationalei a facut parte si „bulgarul“ de la TSKA Sofia, Florentin Petre, convocat de urgenta dupa meciul contra Olandei, dar nu si Adrian Mutu, Paul Codrea sau Banel Nicolita, toti suspendati pentru intilnirea de astazi, de pe Stadionul „Josy Barthel“. Nici antrenorul Luxemburgului, Guy Hellers, nu duce lipsa de probleme de lot. Mijlocasul Ben Payal este incert din cauza unei accidentari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.