Sport 21 August 2007 03:05
Antrenorul lui Marius Niculae la Inverness Caledonian Thistle, Charlie Christie, si-a prezentat, ieri, demisia dupa ce echipa sa a suferit o noua infringere in campionatul Scotiei (1-2, in deplasare cu St. Mirren).
Dupa trei etape, Inverness se afla pe ultimul loc in clasament, fara nici un punct. Christie a preluat echipa in ianuarie 2006, mai intii ca interimar, pentru a fi numit antrenor principal dupa ce a obtinut trei victorii consecutive. Debut slab In "Premier League" pentru Manchester United: Campioana sufera Manchester United a pierdut cu 0-1, duminica seara, in deplasare, derbiul cu Manchester City, din etapa a 3-a a campionatului Angliei. Unicul gol al partidei a fost inscris de Geovanni, in minutul 31. Gruparea de pe "Old Trafford" nu a reusit sa obtina nici o victorie in acest inceput de sezon, dupa ce a remizat cu Reading (0-0/ etapa 1) si Portsmouth (1-1/ etapa 2). Acesta este cel mai prost inceput de sezon al "Diavolilor Rosii" din 1992 incoace, dar totusi, in acel an, Manchester United a reusit sa cistige campionatul. Antrenorul "alb-rosilor", Alex Ferguson, se teme ca sansele echipei de a-si pastra titlul in "Premier League" au scazut dramatic. "Ne-am facut sezonul foarte greu, fara indoiala. Trebuie sa invingem neaparat. Duminica jucam cu Tottenham, iar acesta a devenit un meci foarte important pentru noi", a spus Ferguson.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.