De ieri, Dan Matei Agathon a revenit in calitate oficiala la clubul din Stefan cel Mare. Membru fondator al FC Dinamo, fostul ministru al Turismului a fost ales ca reprezentant al FC Dinamo in cadrul sedintelor Consiliului de Administratie.

Astfel, joi seara, Nicolae Badea, Dragos Savulescu, Vladimir Cohn si chestorul Marcel Popescu s-au intilnit si au luat aceasta decizie.

In acest moment, FC Dinamo detine aproximativ 14% din actiunile SC Dinamo 1948, iar pina acum in cadrul sedintelor CA ale societatii comerciale reprezentant era Nicolae Badea care avea triplu rol: de actionar, presedinte CA al SC Dinamo 1948 si de reprezentant din partea FC Dinamo, datorita faptului ca in vechea societate are aceeasi functie, cea de presedinte.

"S-a ajuns la aceasta hotarire, iar toti actionarii au fost anuntati. O sa particip la sedintele Consiliului de Administratie in calitate de reprezentant al FC Dinamo. Pe mine politica m-a gasit in fotbal, nu invers, cum este in cazul altora", a declarat Dan Matei Agathon. El va fi, in practica, noul actionar al clubului din Stefan cel Mare, grupul pe care il reprezinta, FC Dinamo, avind exact acelasi numar de procente si, deci, putere de decizie in egala masura cu Borcea, Turcu sau cu Cohn.

Se echilibreaza Consiliul!

Agathon va aduce un echilibru mai mare in cadrul CA. Daca pina acum Borcea, Turcu, Walter si Savulescu erau o "tabara", iar Badea si Cohn cealalta, acum patronul de la Computerland va avea si sprijinul lui Agathon, fostul ministru fiind cunoscut ca un apropiat al acestuia.

STRUCTURA SC DINAMO 1948

Nicolae Badea - 14,28%
Cristi Borcea - 14,28%
Florian Walter - 14,28%
Vasile Turcu - 14,28%
Dragos Savulescu - 14,28%
Vladimir Cohn - 14,28%
FC Dinamo - 14,28%

IMBOLD. Borcea: "Victorie cu orice pret"

Cristi Borcea a vorbit ieri despre importanta meciului cu SC Vaslui. Directorul general a spus ca elevii lui Mircea Rednic trebuie neaparat sa invinga: "Jucatorii trebuie neaparat sa invinga in partida cu cei de de la Vaslui, pentru ca altfel nu ii iarta nimeni. Nu ma intereseaza doar victoria vreau ca in acest meci sa facem spectacol si sa ne multumim suporterii".

OPINIE. Hizo: "Presiunea e pe Dinamo!"

Antrenorul vasluienilor, Viorel Hizo, spune ca Dinamo este clar favorita, dar acest lucru este mai mult in beneficiul echipei sale: "Dinamo are clar prima sansa, dar noi sintem hotariti sa ne jucam sansa. Presiunea e pe ei, mai ales ca nu au mai cistigat de mult. O sa evoluam la fel cum am facut-o si cu Steaua sau cu Rapid".

Iar e accidentat!

Mijlocasul angolez s-a intors miercuri de la echipa nationala, unde fusese convocat pentru meciul cu Eritrea. Ze Kalanga a si jucat de altfel in aceasta partida, marcind un gol in victoria tarii sale cu 6-1. Numai ca, la revenirea in RomNu este prima oara cind se intimpla acest lucru cu Ze Kalanga. Mijlocasul s-a mai intors accidentat dupa convocari la nationala, iar africanii au afirmat mereu ca acesta nu s-a rupt in timpul actiunilor reprezentativei. De altfel, Mircea Rednic a acuzat de mai multe ori aceste probleme pe care le are Ze. Extrema, care va sta departe de gazon undeva in jur de doua saptamini, a fost macinata de accidentari pe cam toata durata contractului sau de pina acum, totul incepind inca din primele etape ale turului, lucru care i-a prilejuit o reactie nervoasa lui Rednic: "Ze se rupe cam des. Una-doua e accidentat"

GLORIA - UTA

"Ne-am deblocat"

Marius Lacatus spera ca golul din partida cu Dinamo sa-i fi "deblocat" pe elevii sai si acestia sa inscrie si cu Gloria Bistrita. "Boban a recuperat la capitolul fizic si e pregatit sa dea randamentul pe care ni-l dorim de la el. Sper sa ne fi deblocat dupa golul cu Dinamo si sa marcam chiar la Bistrita, caci altfel ne va fi aproape imposibil sa ne intoarcem cu un rezultat bun", a declarat tehnicianul.

POLI IASI - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Surprizele lui Stoica

Antrenorul Universitatii, Stefan Stoica, va folosi contra iesenilor o echipa modificata fata de precedenta disputa, cu Gloria. In lipsa lui Dananae, suspendat, Stoica va miza cel mai probabil pe Saceanu ca fundas dreapta. In atac, patronul Adrian Mititelu isi va vedea dorinta implinita, si anume, Wobay va fi retras in spatele virfurilor Dina si Njock.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.