"Mutu a facut o smecherie. De fapt, toti romanii fac smecherii. Noi am fost pui, ei sacali", a spus Zamparini, luni, la o zi dupa meciul Palermo - Fiorentina, scor 1-1, din etapa a XXVIII-a a campionatului Italiei.

Internationalul roman a spus ca golul marcat a fost regulamentar, chiar daca jucatorii de la Palermo au contestat reusita romanului, deoarece un coechipier al lor era prabusit pe gazon in momentul actiunii.

Mutu a mai fost criticat de mai multi oameni de fotbal, printre care si de antrenorul echipei AC Milan, Carlo Ancelotti. "In alte campionate, cind un jucator este accidentat, balonul este trimis in afara terenului, insa la noi se profita strengareste. Nu stiu ce trebuie facut, dar este un gol care naste multe controverse", a declarat Ancelotti, referitor la reusita lui Mutu.

Au existat si personalitati care i-au dat dreptate lui Mutu, printre acestea numarindu-se fostul international italian Carlo Mazzone. De asemenea, Asociatia Fotbalistilor Italieni l-a aparat pe jucatorul roman, subliniind ca doar arbitrul poate intrerupe oprirea jocului.